perjantai 3. toukokuuta 2013

P*skis 186
Tein ihan kaksi korttia viikon P*skikseen, jossa on teemana kirkkaat värit. Ekaksi väkersin tuon Doodle-ankan, mutten ollut tyytyväinen toteutukseen. Tuo ylimmäinen syntyi leimaamalla kuplamuovia ja vähän stanssaamalla. Lisäsin noihin ympyröiden pilkkuihin vielä glossya. Tausta on kyllä leimattu vaalean vihreällä musteella, mutta se näyttää tässä harmaalta.

Ei ole kummoisia kortteja kumpikaan, mutta mulla on sekä keuhkoputken- että poskiontelotulehdus, joten ei jaksa paljoa ajatella. 

Kävin muuten katsomassa muiden osallistujien kortteja ja ne kyllä piristi tätä tukkoista emäntää, oli niin ihanan värikkäitä kortteja!

6 kommenttia:

 1. No on kyllä ihanan pirtsakoita ja ihania kortteja <3

  VastaaPoista
 2. Pirtsakka tuli minullekin ensin mieleen korteistasi. Hyvin olet jaksanut sairaana askarrella :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Tykkään varsinkin tuosta tipukortista. Hyvä idea tehdä paljon pieniä kukkia ja reunustaa kuva niillä. Taidan vähän lainata ideaa joskus. Toipumisia sinulle. Mulla oli myös keuhkoputkentulehdus muutama viikko sitten, mutta selvisin siitä ilman antibioottikuureja. Toissa syksynä olikin sitten ihan keuhkokuume, joka veti kyllä ihan todella huonoon kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Iik miten ihanan värikkäitä oletkaan saanut värkkäiltyä - näissä on kyllä sitä paljon puhuttua värienergiaa!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :)