torstai 24. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste 118Hei taas kaikille pitkästä aikaa! Muutama haaste on jäänyt väliin, mutta en ole ihan toimettomana ollut. Sukkia on syntynyt vaikka kuinka ja joulukorttiurakankin sain eilen päätökseen, 35 korttia valmiina :) Kuviakin voisin ottaa, mutta tänään on niin pimeä paivä, että hyvä kun sain tämän haastekortin kuvatuksi.


Kortti on tehty luonnosta mukaellen ja se on menossa pian eläkkeelle jäävälle työkaverille, joka aikoo viettää suurimman osan vuodesta Thaimaassa, siitä siis eksoottisen kirkkaat värit. Kuvahan on Art Impressionin ikämies, väritetty Promarkereilla ja kaikki kuviopaperit ovat Cosmo Cricketin DeLovely-setistä. Ja jos olisin ajatellut asian tarkemmin, niin olisin laittanut nuo nauhat ennen tekstiä ja ukkelia, nyt ne jää vähän taustalle. Tähden reunoissa vähän kimaltaa .


Tällä siis osallistun viikon P*skikseen ja luonnos löytyy täältä.

8 kommenttia:

 1. Loistava kortti Thaimaassa eläkepäiviä viettävälle herralle:) Kirkkaat, loistavat värit sopii just etelän auringossa itseään "paahtavalle", tästä kortista tuli fiilis, että vain kylmä juoma puuttuu, nimittäin; lämmin tulee jo tätä ihanuutta katsellessa!
  Olet onnistunut upeasti!

  VastaaPoista
 2. On kyllä aurinkoinen kortti. Sopivaa väriläiskää näihin pimeisiin päiviin.

  VastaaPoista
 3. Mun ystäväperhe on Thaimaassa nyt koko talven ja tämä kortti sopii todella hyvin niihin väreihin ja tunnelmiin, joita he ovat sieltä välittäneet! Todella onnistunut, ihastuttava luomus!

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteät värit! Tykkään tästä kovasti!

  VastaaPoista
 5. Värit ovat kyllä tämän kortin suola tai oikeastaan sokeri. Ihanaa terapiaa pimeään syksyyn.

  VastaaPoista
 6. Onpas ihastuttavan raikas tuulahdus näiden joulukorttien keskelle :) Ihanan pirtsakka!

  VastaaPoista
 7. Pirtsakka kortti ja iloiset värit=)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :)