keskiviikko 16. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste 78


Itsetehtyjä koristeita pitää löytyä tämän viikon P*skarteluhaasteeseen osallistuvista töistä. Mulla kun ei riitä mielikuvitusta tämän pidemmälle, niin virkasin kukkia ja kartonkiympyrän ympärille pylväitä. Tein liian isot reiät, joten virkkasin ketjusilmukkaketjun ja pujotin sen vielä täytteeksi. Teksti on joku vanha rub-on. Alakulman haaraniitit ovat kyllä teollista tuotantoa, myönnän :)

Tämä kortti olikin aika helppo ja nopea homma. Olen tehnyt viikon sisään pari kirjakorttia, joihin meneekin huomattavasti enemmän aikaa, vaikka lopputulos onkin aika kiva. Kuvat niistä löytyvät aikaisemmista postauksista.

13 kommenttia:

 1. Oikein kaunis, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Hip huraa! Löytyi toinenkin, joka lähti tätä haastetehtävää tekemään virkkauksen pohjalta! Aivan ihastuttava on tämä sinun korttisi! Kauniisti toimivat kaikki elementit yhteen. :-)

  VastaaPoista
 3. Oi, aivan upeat kukat! Ihanat!
  Kaunis ja herkkä kortti :)

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikkäästi yhdistetty virkkausta ja paperiaskartelua. Taustapaperi on piste iin päälle. Itse en ole lämmennyt näille "tuunaa vanhat joulukortit virkkaamalla"-artikkeleihin, mutta tässä näen, että rajoittamalla värejä ja kuvioita tästä saa aivan upean.

  VastaaPoista
 5. Tosi upean kortin olet tehnyt, virkatut koristeet ovat todella kauniita, harmi vaan, etten osaa virkata.

  VastaaPoista
 6. Mahtavan upeat koristeet ja tyylikäs kortti

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita ja hyvä idea tuo virkkaaminen :)

  VastaaPoista
 8. Oi miten kaunis kortti! Kiva idea tuo virkkaminen.. Eksyin eka kertaa sivuillesi, kivoja kortteja olet tehnyt muitakin.

  VastaaPoista
 9. Voi, kuinka kaunis kortti kukkineen!

  VastaaPoista
 10. Kaunis kortti ja erityisen hienot kukat. Haluaisin itsekin oppia virkkaamaan noita, mutta tosi pahasti on virkkaustaitoni ruosteessa.

  VastaaPoista
 11. Todella ihastuttava väriyhdistelmä kortissasi ja kauniit virkatut kukkaset tietenkin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :)