keskiviikko 1. joulukuuta 2010

P*skarteluhaaste # 68

 Taas jäi muutama haaste väliin, kun aika ei riitä kaikkeen. Joulukortteja olen tehnyt kyllä, mutta kuvat jäivät ottamatta ja kortitkin ovat enimmäkseen jo postissa punaisissa kuorissa jakelua odottamassa.
Täman viikon P*skikseen nyt kuitenkin sain kortin tehtyä ja luonnos löytyy täältä. Koristeina on stanssattuja ympyröitä, joiden keskustat on embossattu ja vähän musteella sutaistu päälle. Kaikki kuusi vaadittua pikkukoristetta, eli minulla timantteja, ovat taustapaperin pilkuilla, paitsi vasen alakulma on lähtenyt näköjään laskeutumaan... Kortin taitaa saada ensi keväänä 50-vuotta täyttävä ystävä. Eiköhän niissä juhlissa jokunen samppanjapullo poksahda ;)


Samaan postaukseen vielä kuva yhdestä valmistuneesta tilaustyöstä. Tämän taitaa muuan ukki antaa joulupukin vietäväksi eräälle pikkuprinssille tänä jouluna. Kaikenlaisia sukkia olen neulonut jouluksi tilauksesta pari-kolmekymmentä paria. Siksi on tämä kortteilu vähän jäänyt.


7 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos kauniista kommentista blogissani!Kyselit digileimojen tulostamisesta. Useimmat tulostimet toimivat hyvin myös vähän tukevammilla kopiopapereilla. Olen tulostellut jopa suoraan sileälle akvarellipaperille. Värittää voi tavallisellekin kopiopaperille niin, että kiinnittää sen ensin kaksipuoleisella teipillä kartonkiin kiinni. Käytän Bilteman 5cm leveää teippiä ja kiinnitän läpi koko paperin. Silloin kuva kestää paremmin vesiväreilläkin värittämistä. Tosin varovasti täytyy väriä lisätä, mutta tämän tyylinen pehmeä sävytys onnistuu kyllä. Jos malttaa, työn voi antaa välillä kuivua ja taas voi lisätä uuden kerroksen varjostusta ;-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kortti :)
  Kivasti laitettu nuo stanssatut ympyrät !

  VastaaPoista
 3. Pirtsakan värinen kuva. Jälleen kivaa vaihtelua joulukorteille. Mitenkä voi kortit olla jo punaisissa kuorissa? Mun pitäs vielä hakea lisää niitä punaisia kuoria...postimerkit on sentään ostettu =D

  VastaaPoista
 4. Todella raikas kortti:)
  Tilaustyönä tehtyyn pienen pojan vaatetussettiin jämähdin, aivan upeata käsityötä, olet taitava!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kortti!
  Minäkin jäin haavelemaan tuosta vauvan villa-asusta -todella upea ja lämpimän houkuttelevan näköinen!

  VastaaPoista
 6. WAU!! Tosi upea kortti!! Ihania nuo ympyräkukat!! =)

  VastaaPoista
 7. Pirtsakka kortti jossa upeat värit!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :)