perjantai 21. elokuuta 2009

P*skarteluhaaste #2
P*skarteluhaaste #2: Käytä yhtä leimaa, kahta paperia ja kolmea kukkaa.
Tällaisen sain tehtyä, enkä ole yhtään tyytyväinen. Liian levoton ja siinä on liikaa kaikkea. Tuo punominen tuntui ajatuksissa kivalta idealta, muttei se nyt näillä papereilla toiminutkaan. Kukkia ei tähän olisi tarvinnut ainakaan kolmea kappaletta ja nuo "jalokivet" olisi pitänyt jättää pois. Ei ne kyllä luonnon valossa pistä noin kovasti silmään, mutta silti. Ehkäpä ehdin tehdä vielä uuden kortin tähän haasteeseen...

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Eksyinpä ekaa kertaa blogiisi, kiva juttu :)
  Mun mielestä kortti on nätti,oot värittänyt taidokkaasti kuvan.
  tuo punomisjuttu on aika oivallinen tuohon, tosin ehkä yhdyn sanoihisi, että levollisemmat värit siihen..
  Mistäs löytäisin ohjeet tuohon punontaan?

  Kaunis kortti kokonaisuudessaan, tykkään.

  VastaaPoista
 2. No nyt olet kyllä ihan liian kriittinen itsellesi, kortti on todella raikas kukkineen päivineen! Tänään kun on lämmin aurinkoinen päivä muutenkin, niin tämä kokonaisuushan vaan lisää aurinkoista fiilistä:) Toi punontakin on tosi hauska ja käyttökelpoinen idea.

  VastaaPoista
 3. Kortti on kaunis, sitä paitsi suuren työn olet tuossa punonnassa tehnyt. Minä ainakin tykkään, muuten Itä-Suomesta minäkin olen.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni kanssa tuo punomisjuttu on todella kiva ja siihen kiinnitinkin ensinmäisenä huomiota. Ei minusta ainakaan liian räikeä. Mutta ehkä se on katsojan silmässä. ;D Muutenkin kivan iloinen kokonaisuus tämä kortti!

  VastaaPoista
 5. Suloinen kukkaistyttö! Hauska yksityiskohta tuo papereiden punominen, en ole aiemmin sellaista kortissa nähnytkään. Nuo paperikukat sopivat täydellisesti taustapaperin kukkiin. Upea kokonaisuus.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :)