perjantai 29. heinäkuuta 2011

Magnolia haasteblogi 62


KESÄLOMA on Magnoliahaasteen aiheena ja sitähän tässä vietetään :)

Valmiiksi leikatun kuvan löysin jostain "aarrekasasta," puukoristeet ovat Panduron. Vähän on hailakka kuva...

Kastelukannu sopii päivän teemaan: viime yön aikana oli kirvat vallanneet mun amppelissa roikkuvan miljoonakellon. Nyt oon kastellut kukkaa mäntysuopavedellä niin paljon , että jos ei kirvat kuole, niin kukka ainakin :)

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

P*skis 101


Uusi viikko ja haaste P*skiksessa ja sen nyt bingotaan.
Aikomuksena oli tehdä kortti rivistä HELMI, KUKKA, SININEN, mutta mulla ei ollut oikean sävyisiä sinisiä helmiä ja valkoiset ei tähän sopineet. Rivi vaihtui siis ja nyt se on HOPEA, KUKKA, METALLI. Kuva ja teksti on ebossattu hopeajauheella metallinhohtoiselle paperille, vähän hopeanauhaa ja se metallikoriste piti vielä tähän saada upotettua, ei se kyllä tähän oikeesti sovi. Kortti on oikeasti tummansininen, mutta se metallinhohtoinen paperi heijastaa valoa vähän liikaa.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

P*skis 100


 P*skarteluhaaste on päässyt jo sadanteen haasteeseensa, onnittelut ja kiitokset!

Tytöt pisti nyt juhlan kunniaksi pahan... Piti tehdä OMAN NÄKÖINEN KORTTI, kuvata omaa tyyliään askartelijana. Voi luoja sentäään, ei mulla ole mitään omaa tyyliä!

Katselin vanhoja postauksia ja näytti tämä ruskea ja turkoosi esiintyvän korteissani aina silloin tällöin, vaikkei ne mitään lempivärejä olekaan. Doodlen leimasimista tykkään kovasti, en käytä paljoa koristeita ja tussilla on väritetty yli reunojen, joten tämä tuotos saa nyt kertoa minusta.

Paperit ovat tietysti taas MME:n Bohemia-setistä. Tekstileimasin on "Ameriikoista" asti tilattu, uusi ja ihana Hero Arts-setistä ja mustekala on tarrapaloilla nostettu vähän koholleen.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

P*skis 99



Se on yhtä vaille sata P*skiksessa ja aiheena on: RUSKEA, BEIGE JA VALKOINEN.
Nopeasti valmistui tämä kortti, eka kerran käytin tätä ihanaa Stampendous-leimasinta. Taustan kirje on embossattu kirkkalla jauheella ja paperia sutattu Distress-musteilla Old Linen ja Vintage Photo. Kukka on embossattu valkoisella jauheella. Lisäksi vähän valkoista nauhaa ja muutama helmi, helppoa ja vaivatonta :)

torstai 7. heinäkuuta 2011

P*skis 98



Tässä pikakorttini viikon P*skishaasteeseen. Jätin vasemman yläkulman tekstin pois, koska se lukee jo noissa dymonauhoissa.
Taitavan pikkuneidin tekemä luonnos löytyy täältä.