lauantai 27. helmikuuta 2010

Magnolia #5



Magnolia-haasteen kortti tällä viikolla piti olla ORANSSI JA RUSKEA. Olen saanut tämän kuvan joskus vaihdossa ja se on leimattu sellaiselle paperille, joka ei tykännyt vedestä. Värittelen Inktense- tai Watercolour-kynillä, joten huonostihan tässä nyt kävi. Tytön pusero meni ryppyyn, joten housuja ja puseroa en voinut enää "hioa" paremmiksi.


Asiasta toiseen: Nyt on käynyt niin, että 10000-kävijän raja tässä blogissa on mennyt rikki. Kiitos kaikille kannatuksesta! Tämän kunniaksi ajattelin laittaa pienen ja vaatimattoman namun jakoon. Kaikki tätä postausta kommentoineet ovat arvonnassa mukana. Aikaa on 10.3.asti ja suoritan arvonnan 11.3., kun saan silmäni aamulla auki :) Otan yhteyttä voittajaan. Ja kesäkuun alussa blogini täyttää vuoden ja silloin laitetaan isompi namu arvontaan.




Edit: Tänään 11.3 klo 8.30 arvottiin tämä pieni namu. Pyysin kummipoikaani sanomaan jonkun luvun väliltä 1-49. Vastaukseksi tuli 5, joten lahja menee Tipsutytölle. Onnea ja kiitos kaikille kommentoineille! Kesäkuussa blogini täyttää vuoden ja silloin on uuden arvonnan aika :)

perjantai 26. helmikuuta 2010

Friday Sketchers #91




Tällä mennään tämän viikon Friday Sketchers-haasteeseen. Pääsiäistä odotellessa :)


keskiviikko 24. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste # 28




Koko päivän olen hikoillut tämän Bloggerin kanssa, kun ei uuden tekstin luominen onnistu. Vaihdoin vanhaan tekstiediittoriin, katsotaan, miten käy nyt.

P*skarteluhaasteena tällä viikolla oli käyttää KOLMEA KUVIOPAPERIA. Pohjapaperissa on kyllä marmorointikuvio, vaikkei se tässä kovin hyvin näy. Tämä kortti menee viikonlopun nimipäiväsankari Onni-pojalle, joka lähtee hiihtolomalla risteilylle. Toivottavasti merirosvoja ei sillä reissulla näy :)

tiistai 23. helmikuuta 2010

Friday Sketchers #90




Tämän viikon Friday Sketchers-haasteessa oli kiva malli. En tehnytkään tällä kertaa perinteisillä söpöillä kuvilla, vaan tällä ihanalla vaihdossa saadulla neidon kuvalla. Paperit ja ruusut olen ostanut joskus Askartelukirppikseltä ja teksti on siirtokuva.

My card for your challenge #90

lauantai 20. helmikuuta 2010

Magnolia #4


Tässä minun yritykseni tämän viikon Magnolia-haasteblogin haasteeseen. Taas on huonossa valaistuksessa otettu kuva, mutta on ne värit vähän sinnepäin :)

perjantai 19. helmikuuta 2010

70-vuotiskortti




Tätini täyttää kohtapuolin 70 vuotta ja tässä on hänelle kortti. Päivänsankari ei itse kai näistä numeroista niin välitä, joten en muistuta nyt niistä. Kukat on leimattu Inque Boutiquen leimasimilla, Silhouttes of Nature-setistä ja väreinä Mementon eri musteita. Osan kukista olen leimannut vesileimamusteella ja laittanut päälle Perfect Pearlsia. Iso kukka ja teksti on embossattu ja se iso kukka on vielä kohotettu tarroilla.

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste # 27




Enpä taida osata tehdä oikein minkänlaisia kortteja, mutta nämä "sillisalaatit" ei kyllä ole mun juttu. Ihailen tavattomasti kyllä muiden tekemiä paperiyhdistelmiä, mutta itsellä ei ole silmää näille. Tällä kuitenkin mennään tämän viikon P*skarteluhaasteeseen. Tekstiä en saanut enää mitenkään mahtumaan, laitoin metallikoristeen tilalle. Sukuun on lähipäivinä tulossa uusi vauva ja tämä taitaa mennä hänelle. Vielä ei ole tietoa, tuleeko tyttö vai poika, joten tämä kai värien puolesta sopii kummallekin.

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Magnolia #3




Vähän kesää ja retroa tämän viikon kortissani Magnolia-haasteblogiin.
Puukoristeet on ostettu Tiimarista, väritetty ja päällä on glossya, joka ei ollut ihan kuivunut vielä Alhaalla leppäkerttu-organzanauhaa valkoisen paperisuikaleen päällä. Leveä teksti peittää kyllä leppikset melkein kokonaan. Taustapaperin asetteluun olisin voinut kyllä kiinnittää vähän huomiota :(

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste # 26


Tämän viikon reseptinä P*skarteluhaasteessa:

3 kukkaa
2 niittiä
1 sydän

Mulla niitteinä punaiset haaraniitit, toinen sydämen kukassa ja toinen oikeassa yläkulmassa.
Oikean väristä kuvaa en saa millään tänne blogiin :(

maanantai 8. helmikuuta 2010

Magnolia #2


Magnoliahaasteessa tällä viikolla piti tehdä kortti ystävälle.
Vime lauantain Leimailutaivaasta ostin mm. noita suklaa-aiheisia tekstileimasimia sekä Martha Stewart-leikkurin, niitä piti heti päästä käyttämään :)
Ilmapallon päälle laitoin vielä tekstiin niin hyvin käyvän suklaasydämen parilla 3d-tarralla kiinni.
Kortin värit ovat hävinneet jonnekin bittiavaruuteen...

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste # 25


P*skarteluhaasteen aiheena tällä viikolla oli PUNAINEN ja TURKOOSI.
Paperien sävyt tässä kuvassa vähän pielessä... Muuten ihan peruskortti, ei mitään ihmeellistä.
Kuva Sugar Nellien "Choose", teksti Peg Stamp Setistä: "Creative Words", paperit My Minds Eyen "Bohemia"-vihosta, sydämissä glossya ja muutama timantti päälle.

(Huom! Jotain syystä mun linkki tuli P*skarteluhaasteen sivulle neljä kertaa. Apua!!! Mitä mie tein???)

maanantai 1. helmikuuta 2010

Tunnustus!


Hyvät hyssykät sentään: Viipulalta sain tällaisen tunnustuksen. kiitos siitä! Viikko siis alkoi mukavissa merkeissä. Ja taitaa päättyäkin kivasti, kun on se Leimailutaivaskin!
Pannaan nyt tämä tunnustus kiertämään. Valinnan vaikeutta on , koska ihania blogeja Suomesta löytyy, valitsen nyt kolme ensiksi mieleen tullutta:

Anelma mykistää korteillaan aina uudestaan.
 Korttikarusellista löytyy kaikkea kivaa ja kaunista.
Saronin sivuilla viihdyn myös, upeita kortteja monilla eri tekniikoilla on täällä kasapäin.